Michelin yıldızlı bir restoran olmasına karşın tipik bir halk mutfağı. Mezeler ve sunum muhteşem. İnsanın yemeden önce resmini çekesi geliyor ki gelecek nesillere rehber olsun diye. Bu güzel aperatiften sonra bir makarna geliyor, unutulacak gibi değil. Önce bir servis arabasının üstünde klasik parmesan peynir tekerleği geliyor. Tekerlek yan yatmış ve ortası epey oyulmuş. Garson oyuk yere biraz alkol döküp yakıyor. Ateş belli bir katmanı eritip sönüyor ve garson elindeki makarna tabağını içine boşaltıp karıştırmaya başlıyor. Karıştırdıkça eriyen parmesan makarnaların üzerinden akıyor. Garson karıştırdıkça insanın iştahı açılıyor, bir an önce yemeğe başlamak için sabırsızlanıyor. Karıştırma işlemi bittiğinde tüm makarnalar erimiş parmesanla kaplanmış bir şekilde tabağınıza konuyor ve gerisini anlatmak mümkün değil...